×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Superderby i Flashpoint — Dignitas mot Fnatic för slutspelsplats

1
Idag vankas de mer svensk Counter-Strike. Denna gången i forma av ett derby. Fnatic, som just nu är rankade på en tolfteplats i världen, kommer att ställas mot det svensk-norska laget Dignitas. Det är också en viktig match då det vinnande laget säkrar en slutspelsplats i Flashpoint 2.
Flashpoints andra säsong är i full rulle och nu återstår endast ett par matcher i gruppspelet av turneringen. Två lag, Cloud9 och c0ntact, har hittills blivit utslagna ur turneringen men som som tur är så är båda svensklaget, Fnatic och Dignitas kvar. Det är nu också säkert att ett av lagen kommer att säkra en slutspelsplats.

Båda de två svenska lagen lyckades vinna mot c0ntact i gruppen men båda lagen föll också mot MAD Lions. I och med detta ställs idag svensklagen mot varandra i en match om en slutspelsplats. Det vinnande laget kommer att gå vidare direkt till slutspelet medan de förlorade kommer att få spela ytterligare en match för att försöka säkra en plats i slutspelet. Matchen startar 14:00.


2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..