×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Superderby i Flashpoint — Dignitas mot Fnatic för slutspelsplats

1
Idag vankas de mer svensk Counter-Strike. Denna gången i forma av ett derby. Fnatic, som just nu är rankade på en tolfteplats i världen, kommer att ställas mot det svensk-norska laget Dignitas. Det är också en viktig match då det vinnande laget säkrar en slutspelsplats i Flashpoint 2.
Flashpoints andra säsong är i full rulle och nu återstår endast ett par matcher i gruppspelet av turneringen. Två lag, Cloud9 och c0ntact, har hittills blivit utslagna ur turneringen men som som tur är så är båda svensklaget, Fnatic och Dignitas kvar. Det är nu också säkert att ett av lagen kommer att säkra en slutspelsplats.

Båda de två svenska lagen lyckades vinna mot c0ntact i gruppen men båda lagen föll också mot MAD Lions. I och med detta ställs idag svensklagen mot varandra i en match om en slutspelsplats. Det vinnande laget kommer att gå vidare direkt till slutspelet medan de förlorade kommer att få spela ytterligare en match för att försöka säkra en plats i slutspelet. Matchen startar 14:00.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..