×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Koppxd fortsätter övertyga – nytt King of Nordic-kval ikväll

1
I fredags spelades den tredje veckan av King of Nordic:s 16:e säsong. Den svenska mixen Koppxd säkrade ännu en gång 5 000 svenska kronor och är nu kungar på den nordiska tronen inför den fjärde veckan. Ikväll är det dags för nytt kval!
Det svenska laget familia inledde fredagskvällen med en enkel 16-3 mot de norska representanterna i Always toxic. Spelarna Jonas "Ayes" Åslund, Dennis "dZ" Zetterlund, Pontus "slajden" Hallström, Tim "Spuffy" Thunberg och Timothy "tvs" Sjöberg fick en tuffare match då de ställdes mot finnarna i BILLY i andra matchen för kvällen. Men även där visade sig svenskarna vara det bättre laget och kvällens mästarmatch blev ett svenskt derby.

I mästarmatchen var det återigen Alex "PALM1" Palm, William "s1ck" Johansson, Anton "magi" Alevärn, Adam "flaw" Gustafsson och Jimmie "IVEER" Bergström som skulle komma ur matchen på topp. De vann matchen mot familia med 16-8 och har nu vunnit totalt 15 000 svenska kronor. Vill man få chansen att få representera Sverige och ta del av prispengarna i fredagens King of Nordic-sändning så hålls det ett svenskt kval under måndagskvällen. De senaste två säsongerna har det varit möjligt för landet som har kungarna på tronen att ha två lag i fredagsfinalen. Registreringen till kvällens kval är redan öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!




Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..