×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Koppxd fortsätter övertyga – nytt King of Nordic-kval ikväll

1
I fredags spelades den tredje veckan av King of Nordic:s 16:e säsong. Den svenska mixen Koppxd säkrade ännu en gång 5 000 svenska kronor och är nu kungar på den nordiska tronen inför den fjärde veckan. Ikväll är det dags för nytt kval!
Det svenska laget familia inledde fredagskvällen med en enkel 16-3 mot de norska representanterna i Always toxic. Spelarna Jonas "Ayes" Åslund, Dennis "dZ" Zetterlund, Pontus "slajden" Hallström, Tim "Spuffy" Thunberg och Timothy "tvs" Sjöberg fick en tuffare match då de ställdes mot finnarna i BILLY i andra matchen för kvällen. Men även där visade sig svenskarna vara det bättre laget och kvällens mästarmatch blev ett svenskt derby.

I mästarmatchen var det återigen Alex "PALM1" Palm, William "s1ck" Johansson, Anton "dottie" Alevärn, Adam "flawless" Gustafsson och Jimmie "IVEER" Bergström som skulle komma ur matchen på topp. De vann matchen mot familia med 16-8 och har nu vunnit totalt 15 000 svenska kronor. Vill man få chansen att få representera Sverige och ta del av prispengarna i fredagens King of Nordic-sändning så hålls det ett svenskt kval under måndagskvällen. De senaste två säsongerna har det varit möjligt för landet som har kungarna på tronen att ha två lag i fredagsfinalen. Registreringen till kvällens kval är redan öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!
Artikelbild: King of Nordic
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..