×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Överraskningen kvalar in till DreamHack Open November med erkänd fuskare

1
I det svenska kvalet till Dreamhack Open November deltog flera framstående svenska lag om en plats till online-turneringen som har 100 000 dollar i prispotten. Till slut stod det mellan favoriterna Galaxy Racer och överraskningen Flowskola.
Nigma Galaxy tog sig väntat till finalen av det svenska DreamHack Open November-kvalet. Men det var inte utan problem för laget som spelade med Joakim "disco doplan" Gidetun istället för Simon "tabz" Feldt. De förlorade den inledande kartan mot Go Bananas i kvartsfinalen men kunde vända serien till vinst med 2-1 i kartor. I semifinalen ställdes de mot mixen JAMBON bestående av Benjamin "BENDJI" Söderena, Hugo "ZER" Halvorsen, Hugo "HugoXD" Hallgren, Linus "LNZ" Holtäng och Daniel "t3h f4rm3r" Börzsönyi. Galaxy Racer tog sig till final efter 2-0 i kartor där de ställdes mot Flowskola.

Flowskola som tidigare spelat med Sam "Veniuz" Thulstrup Almstedt, Love "phzy" Smidebrant och Alexander "redzy" Johansson som sista spelaren deltog i kvalet med Anton "magi" Alevärn. Han är tillbaka efter att ha avtjänat en två år lång avstängning efter att han blev påkommen med att ha utnyttjat en bugg 2018. Avstängningen gick ut i slutet av Oktober. Flowskola ställdes mot Lilmix i kvartsfinalen där Flowskola vann matchen med 2-1 i kartor. I semifinalen var det Cream Real Betis som fick känna på de unga talangernas aim. Flowskola tog sig till final efter 2-0 mot Cream Real Betis.

Finalen blev en jämn historia som gick till tre kartor. Flowskola började med att vinna sin karta, Vertigo med 16-13. Galaxy Racer kom tillbaka på sin karta, Train, och vann med samma siffror. Allt avgjordes på Mirage som var tredje kartan. Återigen blev matchen jämn och Flowskola vann kartan, även den med 16-13 och säkrade plats i online-turneringen som har 100 000 dollar i prispotten. Den unga mixen som har en genomsnittlig ålder på så låga som 17,4 kan nu ställas mot bland annat Gambit Esports, KOVA Esports och Apeks som vunnit deras respektive kval.

Flowskola
Sverige Hugo "chawzyy" Günther
Sverige Joel "joelxd" Holmlund
Sverige Lukas "MistFire" Poromaa
Sverige Linus "nilo" Bergman
Sverige Anton "Dottie" Alevärn

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..