×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

En dag du inte vill missa — fullspäckad med svensk CS:GO!

1
Under lördagen kommer man att kunna följa Sveriges bästa CS:GO-lag spela i olika turneringar och kval. NiP ställs mot Heroic IEM Beijing-Haidian. Dignitas och fnatic spelar i Flashpoint 2 och det hålls ett svenskt kval till DreamHack Open November.
En plats i DreamHack Open November står på spel när det svenska kvalet ska avgöras. Galaxy Racer som har tappat Simon "tabz" Feldt, är registrerad med Joakim "disco doplan" Gidetun. Lilmix och Cream Real Betis som ställdes mot varandra i Advanced-slutspelet igår finns båda med bland deltagarna. Förutom dem kommer även bland annat Lemondogs, familia, Flowskola, MyGame och Valhalla Vikings att delta. Är man intresserad att delta i kvalet eller kolla laguppställningar till kvalet som startar idag kl. 16.00 kan man gå vidare till registreringen som görs här.

Flashpoints andra säsong fortsätter idag och Fnatic inledde med en 2-1 vinst över c0ntact Gaming. Desto sämre gick det för nya Dignitas som fick se sig besegrade av danska MAD Lions. Idag kl. 14.00 jagar Fnatic revansch mot Mad Lions i upper bracket-finalen. Mad Lions vann senast lagen möttes, då i Beijing-Haigian 2020 Europe. Dignitas kämpar i lower brackets första omgång där de ställs mot c0ntact Gaming.

Fnatic : KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden
MAD Lions : acoR, sjuush, roeJ, HooXi, refrezh

Dignitas : f0rest, friberg, HEAP, hallzerk, H4RR3
c0ntact Gaming : ottoNd, EspiranTo, Snappi, Spinx, rigoN

Ninjas in Pyjamas får tufft motstånd när de idag ställs mot Heroic i Iem Beijing-Haigian 2020 Europe. De möts i Grupp B:s upper brackets semifinal efter att NiP besegrat G2 Esports med 2-1. Laget som går vinnande ur matchen säkrar kvartsfinalen i slutspelet i onlineturneringen som har en plats till IEM Global Challenge 2020 i första pris tillsammans med 60 000 dollar.

Ninjas in Pyjamas : twist, REZ, hampus, nawwk, Plopski
Heroic : cadiaN, b0RUP, niko, stav, TeSeS
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..