×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Före detta Fnatic-spelare överraskar med deltagande i helgens Dreamhack-kval

1
Dreamhack har offentliggjort att de förutom Dreamhack Masters Winter kommer hålla två öppna turneringar innan 2020 är över. Åtta lag gör upp om 100 000 dollar i de två turneringarna som spelas online. Oväntad spelare finns med i det svenska kvalet.
I helgen spelas två kval till Dreamhack Open November, ett europeiskt och ett svenskt kval. Det svenska kvalet startar på lördag kl. 16.00 och man behöver ha minst tre svenska spelare med i uppställningen för att kunna delta. Kvalet är låst till ett lag per organisation. Har man ett akademilag får det laget inte delta om organisationens primära lag deltar. Formatet som spelas är bo1-format fram till kvartsfinalerna som i sin tur avgörs i bo3-format. Är man intresserad att delta kan man gå vidare till registreringen som görs här.

Varken Fnatic eller Ninjas in Pyjamas är i skrivande stund registrerade till det svenska kvalet. Bland de registrerade finns bland annat Nigma Galaxy, Lilmix, Lemondogs, MyGame, Flowskola och en intressant mix som består av Jack "Jackinho" Ström Mattsson, Peppe "Peppzor" Borak, Hannes "hns" Johansson, Anton "Sapec" Palmgren och Kevin "kevve" Bohlin vid namn GotteGibb. Galaxy Racer är registrerade med Joakim "disco doplan" Gidetun efter att Simon "tabz" Feldt valt att bänka sig själv. Den före detta Fnatic-spelaren disco doplan har varit free agent sedan en satsning med Natus Vincere-legendaren Ioann "Edward" Sukhariev rann ut i sanden.


Artikelbild: HLTV

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..