×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

NiP slår ut Faze Clan efter otroligt spännande match

1
Ninjas in Pyjamas slutspel i DreamHack Open Fall startade med en förlust mot Vitality. De blev därmed nerskickade till lower bracket och ställdes mot Faze Clan i den första omgången. Det blev en riktig nagelbitare som svenskarna tillslut kunde plocka hem med 2-0 i kartor.
Efter Ninjas in Pyjamas förlust mot Team Vitality i upper bracket så ställdes de mot Faze Clan i lower bracket. Matchen startade på Håvard "rain" Nygaard och kompanis kartval, Inferno. Det var dock NiP som tog kommando direkt med fyra raka rundor. De tappade en runda till Faze men efter det fortsatte de vinna runda på runda, 11-4 till NiP i halvtid. På sin T-sida fick dock svenskarna det lite svårade. Faze Clan kom tillbaka på riktigt och kunde utjämna matchen vid 13-13. Men då fick NiP nog av Inferno och tog tre raka rundor, 16-13 till Ninjas in Pyjamas.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Overpass, men denna gången startade det tungt. Faze började kartan med att vinna hela nio raka rundor. NiP kunde efter det äntligen vinna sin första runda på kartan och lyckades få med sig fyra rundor till sidbytet. Faze Clan vann dock de två första rundorna på halvan och nu såg det tufft ut för NiP. Men det var då de började komma tillbaka. Laget vann runda på runda och fick till och med kartan till 15-14. Faze Clan lyckades få matchen till övertid och vilken övertid det blev. Det tog hela tre övertidsomgångar innan NiP tillslut kunda vinna kartan med 25-22.
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..