×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic nedskickade till lower bracket efter förlust mot Astralis

1
Fnatics slutspelsresa i DreamHack Open Fall startade bra med en vinst mot North. Näst på tur var ett nytt danskt lag i form av Astralis och där blev det betydligt tuffare. Svensklagen är nu nedskickade till lower bracket och kommer i nästa match att ställas mot antingen Ninjas in Pyjmas eller OG.
Fnatic började slutspelet av DreamHack Open Fall genom att vinna mot North. Under gårdagen väntade därmed ett annat danskt lag, Astralis. Matchen startade på svenskarnas kartval, Inferno, men det var inte direkt så tydligt. De vann den första pistolrundan men direkt därefter kunde Astralis vinna hela sju raka rundor. Fnatic vände på halvan och kunde få med sig sju rundor till sidbytet men mycket mer än så fick de inte. Astralis vann första kartan med 16-12.

Näst på tur var danskarnas egna kartval, Dust 2, och det såg ut som en snabb 2-0 var möjlig. Denna gången var det dock Fnatic som tog kommando över kartan. Efter att de förlorat de tre inledande rundorna så kunde vinna åtta raka rundor och fick tillslut med sig tio rundor till sidbytet. Astralis vann även den andra pistolrundan samt rundan direkt därpå men mer än så fick de inte. Fnatic fortsatte starkt och tog sex raka rundor för att stänga kartan med 16-7.

Sista och avgörande kartan blev Overpass och precis som de andra kartorn så var det ett lag som började dominera. Denna gången var det, tråkigt för det svenska fansen, Astralis som tog kommando. De lyckades få till en otroligt imponerande T-halva med hela elva vunna rundor. Fnatic gjorde sitt bästa för att försöka vinna kartan men det räckte inte långt, 16-7 till Astralis.
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..