×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

NiP förlorar första slutspelsmatchen — kan åka ut idag

1
Det blev en tuff första slutspelsmatch för Ninjas in Pyjamas i DreamHack Open Fall. De ställdes mot hela Sveriges kryptonit, Mathieu "ZywOo" Herbauts Vitality. Det blev en snabb förlust för svenskarna som nu kan få lämna turneringen, redan idag.
Trots att Ninjas in Pyjamas förlorade sin första match i gruppspelet av Dreamhack Open Fall mot Sprout så lyckades de placera sig på en andraplats i gruppen. I och med detta fick de starta slutspelet i upper bracket men det blev tufft första motstånd. Under gårdagen ställdes de mot Team Vitality som har en tendens att alltid vinna mot svensklag.

Matchen startade på svenskarnas kartval, Mirage, och de lyckades vinna de tre inledande rundorna. Men fransoserna var med i matchen från start och kunde precis gå vinnande ur den första kartan med 8-7. Väl när Vitality kom över på sin T-sida så hade NiP inte så mycket att säga till om. Det svenska laget kunde endast vinna tre rundor till och Vitality plockade hem den första kartan med 16-10. Den andra kartan, Nuke, gick ännu sämre för NiP. De lyckades endast vinna sex rundor och Vitality säkrade matchen med 2-0 i kartor efter 16-6 på Nuke.

2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..