×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP förlorar första slutspelsmatchen — kan åka ut idag

1
Det blev en tuff första slutspelsmatch för Ninjas in Pyjamas i DreamHack Open Fall. De ställdes mot hela Sveriges kryptonit, Mathieu "ZywOo" Herbauts Vitality. Det blev en snabb förlust för svenskarna som nu kan få lämna turneringen, redan idag.
Trots att Ninjas in Pyjamas förlorade sin första match i gruppspelet av Dreamhack Open Fall mot Sprout så lyckades de placera sig på en andraplats i gruppen. I och med detta fick de starta slutspelet i upper bracket men det blev tufft första motstånd. Under gårdagen ställdes de mot Team Vitality som har en tendens att alltid vinna mot svensklag.

Matchen startade på svenskarnas kartval, Mirage, och de lyckades vinna de tre inledande rundorna. Men fransoserna var med i matchen från start och kunde precis gå vinnande ur den första kartan med 8-7. Väl när Vitality kom över på sin T-sida så hade NiP inte så mycket att säga till om. Det svenska laget kunde endast vinna tre rundor till och Vitality plockade hem den första kartan med 16-10. Den andra kartan, Nuke, gick ännu sämre för NiP. De lyckades endast vinna sex rundor och Vitality säkrade matchen med 2-0 i kartor efter 16-6 på Nuke.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..