×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Fnatic med succéstart i slutspelet — vidare till upper bracket semifinal

1
Slutspelet av DreamHack Open Fall är igång och det har startat bra för Sverige. Fnatic ställdes i sin första slutspelsmatch mot North och kunde vinna matchen lätt. Näst på tur väntar ett nytt danskt lag i form av Astralis.
Gruppspelet av DreamHack Open Fall gick relativt bra för svenska Fnatic. Trots att de förlorade sin andra match mot Team Vitality så kunde de säkra en plats i upper bracket av slutspelet. Där ställdes de under måndagen mot danska North i sin första match. Det visade sig bli en lätt match för svenskarna som lätt kunde ta ner Jonas "Lekr0" Olofssons lag.

Matchen startade på svenskarnas kartval, Inferno, och de började med att vinna pistolrundan samt de tcå rundorna som följde. Men danskarna började kämta tillbaka och kunde få med sig sju rundor till sidbytet. Väl på sin CT-sida tog dock Fnatic kommando och kunde lätt stänga kartan med 16-9. Näst på tur var Overpass och där blev det inte mycket svårare. North började otroligt starkt genom att vinna fem raka rundor. Efter det började istället Fnatic vinna runda på runda och 2-0 i kartor var ett faktuom efter 16-10 på Overpass.


2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..