×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Dålig start för NiP i Dreamhack Open — förlorar mot Sprout

1
RMR-turneringen Dreamhack Open Fall är igång och redan har ett svensklag spelat. Det var Ninjas in Pyjamas som var först ut och det blev inte resultatet de hoppades på. De förlorade sin öppningsmatch mot Sprout mot 2-0 i kartor.
Ninjas in Pyjamas resa i Dreamhack Open Fall började mot tysk-polska laget Sprout. Det var också Sprout som fick välja första kartan och matchen började på Vertigo. De lyckades vinna de tre inledande rundorna men halvan blev jämn, tillslut var det svensklaget som gick in med en liten fördel på 8-7 in i andra halvan. Där började det också ta för NiP som tog fem rundor och förlorade bara en för att komma upp på 13 rundor. Där tog det dock stopp. Sprout visade på en stark CT-sida och tog hela åtta raka rundor för att stänga den första kartan med 16-13.

Matchen gick nu över till svenskarnas kartval, Mirage, men Sprout hade kvar momentum från Vertigo. De kunde med hjälp av en vunnen pistolrunda komma upp i en ledning på 9-2. NiP kunde vinna de sista tre rundorna på sin T-sida för att snygga upp resultatet lite. NiP vann kartans andra pistolrunda samt de två rundorna som följde men det var Sprout som hade kommando över matchen. De fortsatte starkt och kunde tillslut stänga kartan, och därmed matchen, med 16-12.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..