×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Nu startar Dreamhack Open Fall — Fnatic och NiP deltar

1
Det är äntligen dags för en ny RMR-turneringen. Denna gången är det Dreamhack som får äran att arengera en turnering där lag samlar poäng för att kvala in till nästa major. Med i turneringen hittar vi två stycken svensklag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Här är allt du behöver veta om turneringen.
Det blev ingen major i år. Detta stoppar dock inte Valve från att fortsätta poängsystemet, RMR, som ger platser till nästa major. Denna gången landar detta på Dreamhack Open Fall som utan tvekan är en fullstackad turnering. Majoriteten av världens bästa lag deltar i turneringen med 115 000 dollar i prispotten. Bland dessa hittar vi dessutom Sveriges två topplag, Fnatic och Ninjas in Pyjamas.

Upplägg och schema

Turneringens 16 lag är uppdelade i fyra stycken grupper. Själva grupperna spelas i ett GSL-system. Detta innebär att det är som ett som ett upper och lowerbracket-system. Det två bästa lagen från gruppen går till slutspelets upper bracket, laget som placerar sig på en tredjeplats går till lower bracket och det laget som placerar sig på en fjärdeplats åker ut.Framtida matcher uppdateras löpande

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..