×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nawwk tillbaka — gästade Nyhetsmorgon tillsammans med THREAT

1
Imorgon drar Dreamhack Open igång och i morse var THREAT och nawwk gäster hos Nyhetsmorgon. De pratade hur de brukar förbereda sig inför events och det kom även med en nyhet.
Tim "nawwk" Jonasson är tillbaka efter sin paus och i morse gästade han och Björn "THREAT" Pers Nyhetsmorgon och pratade inför Dreamhack Open som spelas helt online på grund av den pågående pandemin. De berättade hur det kan se ut när dom förbereder sig inför events och att de kan livnära sig på att spela datorspel, inte helt självklart för gemene man. Programledaren Maria Forsblom nämnde även att de hade besök i kulisserna med kameramän som är med och följer dem.

Det ser ut som om man kan vänta sig en serie eller dokumentär om Ninjas in Pyjamas. Tredje i ordningen om organisationen Ninjas in Pyjamas, den första sändes av TV4-Fakta som följde CS-laget under 2006-2007 som gick under namnet Kungar av Counterstrike. Den andra släpptes 2013 när TV6 följde med CS:GO-laget inför det slutgiltiga målet Dreamhack Winter. Ninjas in Pyjamas inleder höstens Dreamhack Open med att ställas mot Sprout. Matchen börjar imorgon klockan 13.00.

Hela klippet från Nyhetsmorgon kan man se i sin helhet här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..