×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

FLASHPOINT: Lilmix, robiin och Lekr0 i slutna kvalet

1
Det har blivit dags för det slutna kvalet till FLASHPOINT:s andra säsong. Turneringen kommer att spelas helt online och har en prispott på hela en miljon dollar. Vinnande lag kommer att belönas med 500 000 dollar. Två platser till ligan står på spel i kvällens kval som startar klockan 18.00.
Två öppna kval har spelats och från det första kvalet gick Virtus.pro, Gambit Esports, Winstrike Team och Budapest Five vidare. I det andra kvalet tog sig sAw, AVEZ, Nexus Gaming och Lilmix som ställdes mot Galaxy Racer i den avgörande matchen. Lilmix lyckades skrälla och ta sig vidare med siffrorna 16-12 och 16-14. De inkvalade lagen kommer tillsammans med AGO Esports, Godsent, Team Endpoint, forZe, North, Team Secret HAVU Gaming och Team Heretics att kämpa om de två platser till FLASHPOINT:s andra säsong. Det fullständiga slutspelsträdet finns här!

Kvalet spelas i dubbel eliminerings-bracket med bo3-format. Lilmix ställs mot den svenska organisationen GODSENT som har Jonatan "Devilwalk" Lundberg som coach. Endpoint med Robin "robiin" Sjögren i laget ställs mot sAw och North där Jonas "Lekr0" Olofsson och Jimmy "Jumpy" Berndtsson nu finns ställs mot Budapest Five. Sedan tidigare är Dignitas, Cloud9, c0ntact Gaming, Team EnVyUs, Gen.G Esports, MAD Lions och Made in Brazil klara för FLASHPOINT:s andra säsong. Majoriteten av lagen har i skrivande stund inte en fullständig lineup och turneringen startar om dryga månaden. Förutom två platser från det slutna kvalet kommer även tre lag från HLTV:s top-20 få en inbjudan.

Svenskarna som spelar ikväll:
SverigeLilmix : b0denmaster, bq, Svedjehed, isak, quix
EuropaGODSENT : kRYSTAL, STYKO, zehN, maden, farlig

StorbritannienEndpoint : robiin, CRUC1AL, MiGHTYMAX, Surreal, flameZ
PortugalsAw : arki, MUTiRiS, rmn, JUST, stadado

DanmarkNorth : Lekr0, aizy, cajunb, gade, MSL
UngernBudapest Five : kolor, fleav, coolio, kory, torzsi

FLASHPOINT Säsong 2:
Cloud9 (floppy, ALEX, mezii, woxic, tba)
Dignitas (f0rest, friberg, hallzerk, tba, tba)
c0ntact Gaming (EspiranTo, ottoNd, Snappi, smooya, Spinx)
Team EnVyUs (Nifty, Calyx, MICHU, LEGIJA, Thomas)
Gen.G (autimatic, koosta, BnTeT, tba, tba)
MAD Lions (acoR, sjuush, roeJ, AcilioN, tba)
Made in Brazil (kNgV, trk, tba, tba, tba)
VärldenInvited (tba, tba, tba, tba, tba)
VärldenInvited (tba, tba, tba, tba, tba)
VärldenInvited (tba, tba, tba, tba, tba)
VärldenClosed Qualifier #1 (tba, tba, tba, tba, tba)
VärldenClosed Qualifier #2 (tba, tba, tba, tba, tba)


Artikelbild: edwinwikman.se

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..