×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

kqvthrowar på tronen — nytt King of Nordic kval ikväll

1
I fredags spelades den sjunde fredagsfinalen av den 16:e säsongen av King of Nordic. kqvthrowar fick chansen att representera Sverige efter att ha vunnit det svenska kvalet och de levererade direkt i fredagsfinalen.
I den sjunde fredagsfinalen var det Olle "999olle" Trydegård, Rasmus "kqv" Berggren, Oliver "bsover" Ekbäck, Oliver "Myt0man3N" Adebratt och Samin "axzin" Sarker som representerade Sverige. De inledde kvällen med att ställas mot det danska laget 4Kings. Där blev det vinst för den svenska mixen som även var det starkaste laget i semifinalen mot det norska laget FENGSHUII. I finalen väntade MVP med spelarna Aslak "kalsa" Svensson, Emil "Kaas" Kaasa, Genesis "envi" Crisostomo, Jonatan "Ruyter" Ruyter och Sondre "fibb0" Gjerde. Finalen blev otroligt jämn och efter en 8-7-ledning för svenskarna som försvarande lag på Mirage kunde till slut kqvthrowar vinna matchen med 16-14.

Det betyder att det behövs ännu ett nytt lag som ska representera Sverige i sista fredagsfinal för den 16:e säsongen som spelas den 16:e Oktober. Är man intresserad att delta besöker man Swedish Pro League som arrangerar de svenska kvalen, de svenska kvalet spelas kväll, Måndag den 11:e Oktober 18:05.


Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..