×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

FLASHPOINT: Lilmix vidare till slutna kvalet

1
I helgen har två öppna kval spelats till en miljon dollar turneringen FLASHPOINT:s andra säsong. För svenskt del deltog lag som Galaxy Racer, Lilmix, Gamerlegion, Cream Real Betis och Lemondogs.
I det första kvalet var den svenska organisationen 9INE som har ett turkiskt lag en vinst ifrån att kvala in till det slutna kvalet. De förlorade i den avgörande matchen mot Winstrike med 1-2 i kartor. Nigma Galaxy förlorade mot Budapest Five efter en jämn andra karta som avgjordes på övertid. Winstrike, Budapest Five, Gambit Esports och Virtus.pro gick vidare från det första kvalet.

I kvartsfinalen i det andra kvalet ställdes Galaxy Racer mot Lilmix. Matchen var riktigt viktig då vinnande lag säkrade plats i det slutna kvalet. Galaxy hade tidigare i kvalet vunnit mot lag som Vexed Gaming och Sinners. Lilmix hade på sin resa till kvartsfinalen vunnit mot bland annat Lemondogs och 1win. Kvartsfinalen mellan svensklagen blev en jämn historia och det var till slut underdogsen Lilmix som tog sig vidare till det slutna kvalet efter att ha vunnit med 16-12 och 16-14.

SverigeGalaxy Racer : FREDDyFROG, Relaxa, PlesseN, tabz, dezon
SverigeLilmix : b0denmaster, isak, Svedjehed, bq, quix

Det slutna kvalet startar på måndag 12 oktober och alla matcher spelas i bo3-format i ett dubbel eliminerings-bracket. De åtta inkvalade lagen kommer tillsammans med åtta ännu inte kända inbjudna lag spela om två platser till den andra säsongen av FLASHPOINT.

FLASHPOINT Säsong 2:
Cloud9 floppy, ALEX, mezii, woxic, tba
Dignitas f0rest, friberg, hallzerk, tba, tba
c0ntact Gaming EspiranTo, ottoNd, Snappi, smooya, Spinx
Team EnVyUs Nifty, Calyx, MICHU, LEGIJA, Thomas
Gen.G autimatic, koosta, BnTeT, tba, tba
MAD Lions acoR, sjuush, roeJ, AcilioN, tba
Made in Brazil kNgV, trk, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenClosed Qualifier #1 tba, tba, tba, tba, tba
VärldenClosed Qualifier #2 tba, tba, tba, tba, tba


Artikelbild: Edwin Wikman

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..