×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: friberg tar an IGL-rollen — vEndetta ny coach för Dignitas

1
Med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström på bänken i Dignitas söker laget efter två nya spelare. Laget gör även fler ändringar med Robin "Fifflaren" Johansson och Halvor "vEndetta" Gulestøl i ny roller.
Dignitas söker efter två spelare som ska ersätta Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström. I Dignitas serie Off the Record offentliggjorde de idag att Adam "friberg" Friberg kommer ta igl-rollen för det nya laget. Robin "Fifflaren" Johansson och lagets analytiker, Halvor "vEndetta" Gulestøl får också nya roller i organisationen. Fifflaren kommer att ta VP of Esports-rollen och vEndetta blir nya head coach för Dignitas.

vEndetta och Fifflaren bekräftar i videon att det har en lista på spelare som de tror kommer att passa med trion Adam "friberg" Friberg, Håkon "Hallzerk" Fjærli och Patrik "f0rest" Lindberg men att inga kontrakt är påskrivna just nu. De säger även att de satsar på att vara redo och kunna slåss om titeln i Flashpoint 2 som startar i November. Videon går att se i sin helhet här!


Dignitas
SverigePatrik "f0rest" Lindberg
SverigeAdam "friberg" Friberg
NorgeHåkon "Hallzerk" Fjærli

NorgeHalvor "vEndetta" Gulestøl (coach)

SverigeChristopher "GeT_RiGhT" Alesund (bänkad)
SverigeRichard "Xizt" Landström (bänkad)



Artikelbild: Dignitas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..