×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Sista gruppspelsmatcherna i ESL Pro League — Fnatic och NiP nästintill chanslösa

1
ESL Pro League har varit igång under en längre tid och nu är det dags för de sista gruppspelsmatcherna i ligan. Båda svensklagen, Ninjas in Pyjamas och Fnatic, har haft det tufft men hoppet är inte dött än. Detta måste hända för att lagen ska ta sig vidare till slutspel.
Det har varit ett långt och tufft gruppspel i ESL Pro League och vi går nu in i de sista matcherna. Varje lag har två matcher kvar att spelas. Hälften av matcherna delas upp på idag, torsdag, och på fredag medan de sista gruppspelsmatcherna alla spelas på lördag. Det har inte gått bra för något av svensklagen i gruppspelet. Ninjas in Pyjamas har endast vunnit en match medan Fnatic har vunnit två.

För att något av lagen ska gå vidare till slutspel krävs det inte bara att de ska vinna sina återstående matcher utan att andra lag också måste förlora sina. Fnatic har det lite bättre än NiP och ligger just nu på sex poäng, detta placerar dom på en sjätteplats i gruppen. Över dom ligger tre lag som alla ligger på tre poäng, Team Vitality, Mousesports och Team Spirit.

Det kommer att bli klurigt för båda lagen men störst chans har Fnatic. Om de vinner sina två nästa matcher kommer de att landa på 12 poäng och kan ta sig förbi några av lagen. Men då måste också lagen över dem i tabellen förlora ett par matcher. Det blir dock väldigt klurigt eftersom Mousesports kommer att möta både Spirit och Vitality. NiP måste också vinna båda sina två matcher för att bara komma upp på nio poäng och de ställs mot dessutom mot Fnatic i sin sista match. Så det är egentligen omöjligt att säga nu om Fnatic eller NiP kommer att gå vidare. Det kommer dock att bli väldigt tufft för NiP eftersom de spelar med Björn "THREAT" Pers istället för Tim "nawwk" Jonasson.

Torsdag 17 september


Fredag 18 september


Lördag 19 september

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..