×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk tar paus från Ninjas in Pyjamas

1
Den svenska spelaren Tim "nawwk" Jonasson kommer att ta en paus från Ninjas in Pyjamas. Detta efter att han ska ha visat upp utmattningssymptom. Lagets coach, Björn "THREAT" Pers, kommer att hoppa in för laget under deras återstående matcher i ESL Pro League.
Att spelare blir utbrända är ett problem som blir större och större i esportens värld. Bara i år har vi sett spelare som Olof "olofmeister" Kajbjer, Andreas "Xyp9x" Højsleth och Lukas "gla1ve" Rossander ta pauser från sina respektive lag på grund av deras mentala hälsa. Nu tar ytterligare en svensk spelare paus från sitt lag.

Det är Tim "nawwk" Jonasson som kommer att gå inaktiv i Ninjas in Pyjamas. Organisationen menar att nawwk visat utmattningssymptom och att de nu väljer att ge honom en paus innan problemet blir större. Laget kommer att spela sina resterande matcher i ESL Pro League med deras coach, Björn "THREAT" Pers. Planen är att nawwk ska vara tillbaka på servern för RMR-turneringen Dreamhack Open Fall som startar den 15e oktober.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..