×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Familia presenterar nya femman

1
Familia inleder ikväll sin resa tillbaka mot Elitserien och under gårdagen offentliggjorde spelaren Dennis "dZ" Zetterlund lagets två nya spelare. Pontus "PONKUS" Wahlqvist och Jakob "minio" Åberg har lämnat laget och ersätter gör Timothy "tvs" Sjöberg och Tim "Spuffy" Thunberg.
Jonas "Ayes" Åslund, Dennis "dZ" Zetterlund, Pontus "slajden" Hallström, Casper "Manty" Mäntykorpi och Jakob "minio" Åberg gick med i familia för drygt ett år sedan. Organisationen som ägs av landslagsmittbacken i fotboll Pontus Jansson, fick upp ögonen för laget efter att Marskalk vunnit det svenska kvalet till Dreamhack Open 2019. Nu, ett år senare är det endast Ayes, dZ och slajden som finns kvar i femman. Kort efter att minio valt att lägga musen på hyllan går laget även skilda vägar med Pontus "PONKUS" Wahlqvist.

Laget har nu valt att värva Tim "Spuffy" Thunberg och Timothy "tvs" Sjöberg. Spuffy sågs senast represesentera High Coast Esports när laget lyckades kvala in till Elitserien. tvs har setts delta i flera onlineturneringar med mixar men deltog även i Fragleague Sverige 2020, då för Valhalla Vikings. Just nu deltar laget i ESEA Main och ikväll spelar de sin första match i Regionserien Nord. På förhand ser Familia ut att vara favoriter för att ta direktplatsen till Elitserien. Men det blir inte lätt, de delar grupp med bland annat EXTAS Esports som överraskande vann det senaste King of Nordic-kvalet.

Familia
SverigeDennis "dZ" Zetterlund
SverigePontus "slajden" Hallström
SverigeJonas "Ayes" Åslund
SverigeTim "Spuffy" Thunberg
SverigeTimothy "tvs" Sjöberg


Artikelbild: Stephanie "Vexanie" Lindgren, DreamHack
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..