×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Flowskola tog hem tredje raka finalen — nytt kval på måndag

1
I fredags spelades den tredje veckan av King of Nordic och för andra gången deltog två svenska lag, Flowskola och EXTAS Esports. EXTAS Esports fick en tuff start i King of Nordic-debuten då laget förlorade kvällens första match.
EXTAS Esports överraskade i det svenska King of Nordic-kvalet och blev det andra laget att representera Sverige i fredagens final. De inledde kvällen mot norska /dab/ och fick en tuff start på kvällen. 5-10 efter första halvleken blev till slut 16-9 till det norska laget som gick vidare och svenska EXTAS Esports var utslagna. För dab väntade finska Team Frosty i kvällens andra match, Team Frosty som hade slagit ut det danska laget tohsinailliL tidigare under kvällen. I finalmatchen ställdes /dab/ mot Team Frosty, två lag som tidigare har deltagit under säsongen i King of Nordic. Norskarna i /dab/ fick en tuff start med endast tre rundor som anfallande lag på Train. Team Frosty kunde snabbt vinna mötet med siffrorna 16-3.

För Team Frosty väntade svenska mixlaget Flowskola i kvällens mästarmatch. Flowskola spelade sin tredje raka final i den 16:e upplagan av King of Nordic. Det svenska mixlaget Flowskola började matchen som försvarande lag på Dust2 och trots en förlorad pistolrunda lyckades de säkra första halvleken med 12-3 och kunde sedan säkra vinsten med siffrorna 16-6. Med vinsten har nu Flowskola vunnit tre finaler och är på väg mot mästartiteln. Registreringen till måndagens kval är redan öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!
Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..