×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Flowskola och EXTAS Esports i kvällens King of Nordic

1
Det har blivit dags för den tredje veckan av King of Nordic och på tronen finns det svenska mixlaget Flowskola. Det har säkrat minst 1 000 dollar och får ikväll sällskap av det svenska CS:GO-laget EXTAS Esports som tog hem det svenska kvalet.
Det svenska CS:GO-laget EXTAS Esports överraskade i det svenska kvalet i måndags när det säkrade platsen till kvällens King of Nordic. I finalen ställdes de mot Blekingelaget som fick se sig besegrade med siffrorna 16-10. Det blir en repris i King of Nordic sammanhang då dab återigen lyckades kvala in genom det norska kvalet och Team Frosty vann det finska kvalet. Båda lagen fanns med i första veckan av den 16:e säsongen.

Nytt för säsongen är att samtliga länder håller kval varje vecka. Det betyder att två matcher spelas samtidigt på fredagar och en omröstning sker om vilken match som ska streamas på King of Nordic twitchkanal. Vill man se det svenska laget EXTAS Esports spela så beger du dig till King of Nordics facebooksida och röstar på att de sänder Sveriges match klockan 19.00 ikväll.


Matcherna sänds på twitch.tv/kingofnordic

Övriga lag som deltar ikväll:
SverigeFlowskola
chawzyy, JoeLXD, nilo, MistFire, phzy
Norgedab
envi, mathio, savvy, kaas, Sasinho
DanmarktohsinailliL
zibron, Buzz, dAHL, Vedstedd, F1kton
FinlandTeam Frozty
Bembe, niska, zahilito, hNR, JUS6

Schema: Fredag 11 September
19:00 - Sändningen startar (Facebook poll resultatet avslöjas om vilket match som ska streamas)
19:15 - EXTAS Esport vs dab
19:15 - Team Frosty vs tohsinailliL
20:30 - TBD vs TDB
21:50 - Flowskola vs TBDArtikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..