×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

HenryG och kassad får i uppdrag att bygga nya Cloud9

1
Den nordamerikanska organisationen Cloud9 har offentliggjort att de aktivt letar efter ett nytt hem för deras CS:GO-lag. Samtidigt är det klart att det blir Henry "Henryg" Greer och Aleksandar "Kassad" Trifunovic som ska bygga upp det nya CS:GO-laget för Cloud9, helt från grunden.
Spelarna som har varit en del av Cloud9 sedan början av 2020 kommer att få söka efter ett nytt hem då organisationen beslutat sig för att göra om deras CS:GO-sektion. Laget inledde året med att vinna det nordamerikanska kvalet till IEM Katowice 2020 genom att besegra INTZ Esports, Complexity Gaming och MIBR. Efter förluster mot Astralis och Ninjas in Pyjamas slutade laget på en 13/16:e plats i IEM Katowice 2020. Cloud9 slutade trea i det nordamerikanska kvalet Road To Rio och vann 8 000 dollar och viktiga 1400 RMR poäng, vilket gör att i detta nu har laget en plats i kommande Major.

De har tagit in före detta castern Henry "HenryG" Greer som General manager och även Aleksandar "kassad" Trifunović som kommer att vara tränaren för det nya Cloud9-laget. HenryG offentliggjorde nyligen att han läger micken på hyllan och slutar som caster och kassad har varit utan lag sedan april då han lämnade 100 Thieves.

HenryG flörtade med spelare på twitter att det fortfarande finns platser i laget.
"While we're here, the 5 man roster is not finalised and I still have seats available. Not happy with your current situation? You think you have what it takes to compete in the top 10 of the world? you know where to find me. Act fast"

Spelarna som söker ny organisation
USAIan "motm" Hardy
USAJoshua "oSee" Ohm
USARicky "floppy" Kemery
SydafrikaJohnny "JT" Theodosiou
SydafrikaAran "Sonic" Groesbeek

SydafrikaTiaan "T.c" Coertzen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..