×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

JW knivhånar Faze Clan — så går det i ESL Pro League

1
Det har varit en lite tuff start för de svenska lagen i ESL Pro League. Fnatic har nu börjat vända på trenden medan de fortfarande är mörkt för Ninjas in Pyjamas. Så har det gått hittills i turneringen.
Ninjas in Pyjamas fick en bra start efter spelarpausen genom att ta sig hela vägen till semifinal i ESL One Cologne. I ESL Pro League har det dock startat segt för det svenska laget. De började turneringen med att förlora mot Team Vitality och matchen efter mot Complexity Gaming slutade även den i en förlust. Nästa match för svenskarna blir redan idag mot Mousesports. NiP måste börja vinna snart annars blir en slutspelsplats svår att få.

I samma grupp spelare även turnerings andra svensklag, Fnatic. De inledde en turneringen med en vinst mot Team Spirit för att efter det förlora mot Mousesports. Men de ryckte snabbt upp sig. Under gårdagen vann de mot Faze Clan med 2-0 i kartor. Under den andra kartan hade Faze ingen chans vann den snabbt med 16-4. Jesper "JW" Wecksell passade även på att kniva Marcelo "coldzera" David två gånger.

Fnatic ligger just nu på en tredjeplats i grupp B med tre poäng. NiP, som har en match mindre spelad än landsmännen, ligger nästsist. Själva gruppspelet kommer spelas fram till nästa helg och om NiP vill ta sig vidare till slutspel så måste de börja vinna snart. De fyra bästa lagen från varje grupp går vidare till själva slutspelet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..