×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic tar in Kevve som analytiker till CS:GO-laget

1
Det svenska CS:GO-laget Fnatic får ett tillskott i form av Kevin "Kevve" Bohlin som idag offentliggjordes av organisationen. Han kommer tillsammans med Andreas "Samuelsson" Samuelsson att göra allt för att Fnatic ska hitta tillbaka till sitt spel.
Den svenska CS:GO-spelaren Kevin "kevve" Bohlin har under de senaste månaderna setts spela för mixen Vinkelparty i flera olika onlineturneringar. I OMEN CS:GO Open tog sig Kevve tillsammans med Casper "Manty" Mäntykorpi, Anton "Sapec" Palmgren, Marcus "marcus" Skotte och Linus "limpdapimp" Brännlund till final där de förlorade mot Lilmix i finalen. Kevve spelar även ESEA Advanced med spelarna Sapec, Manty Peppe "Peppzor" Borak och Sebastian "k0mplex" Rolski.

Kevve som tidigare representerat organisationer som Rogue, Preperation och nerdRage får nu sitt största uppdrag i att bli analytiker för världslaget Fnatic. Spelaren är inte helt okänd för spelarna i Fnatic då han under 2016 spelade tillsammans med Maikil "Golden" Selim för visomvet och har fortsatt haft kontakt med Golden.

"Det är till stor del Golden men vill även lägga till ett stort tack till Samuelsson för att jag får den här chansen, det är inte allmänt känt men jag var med i Cloud9 under Goldens tid där. Prioritet ett kommer vara att hjälpa Fnatic på det bästa sätt jag kan, men jag kommer fortsätta att spela Advanced med grabbarna".
Berättar Kevve för Fragbite.

Fnatic
SverigeJesper "JW" Wecksell
SverigeFreddy "KRiMZ" Johansson
SverigeRobin "flusha" Rönnquist
SverigeMaikil "Golden" Selim
SverigeLudvig "Brollan" Brolin

SverigeAndreas "Samuelsson" Samuelsson (coach)
SverigeKevin "Kevve" Bohlin (analytiker)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..