×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Flowskola fortfarande på tronen — nytt kval på måndag

2
I fredags spelades den andra veckan av King of Nordic och för första gången deltog två svenska lag, Flowskola och Lemondogs. Lemondogs lyckades slå ut Danmark och Finlands representanter och där ställdes de mot Flowskola i finalen där Flowskola lyckades behålla sin plats på tronen.
Det nya Lemondogs-laget inledde fredagskvällen mot godnat i andra veckan av King of Nordic. Svenskarna i Lemondogs visade sig vara det starkaste laget på servern och vann matchen med siffrorna 16-8. I den andra semifinalen ställdes Pokemons mot Boomers där finska laget Pokemons till slut vann en jämn match med 16-12. Lemondogs ställdes mot Pokemons på Train och efter en 9-6-ledning för Lemondogs lyckades de stänga matchen med siffrorna 16-10.

Kvällens final blev ett svenskt derby mellan de båda lagen som också deltar i Elitserien. Lemondogs såg ut att ta kommandot i matchen som försvarande lag på Nuke men Love "phzy" Smidebrant ville annat och lyckades vinna en 1on3-situation och tog pistolrundan för sitt Flowskola. Matchen svängde sedan och Lemondogs gick till halvtid med en 8-7-ledning. Flowskola visade sig vara det starkare laget och lyckades vinna matchen med 16-12. De har nu vunnit totalt 1000 euro och kommit en bit på vägen till King of Nordic Champions titeln.

Registreringen till måndagens kval är redan öppen och är man intresserad att delta registrerar man sig här!
Artikelbild: King of Nordic

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..