×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

HenryG lägger micken på hyllan — slutar som caster

1
En av de mest populära kommentatorerna i Counter-Strike: Global Offensive, Henry "HenryG" Greer, har valt att sluta som caster. Han har nu istället något nytt planerat som enligt honom kommer att betyda mycket för CS:GO-scenen.
Under 2014 fick vi för första gången höra Henry "HenryG" Greer kommentera en CS-match och redan under 2015 så parade han ihop sig med Matthew "Sadokist" Trivett. Tillsammans blev de en av de populäraste kommentatorsparen i CS:GO. Men detta har nu tagit slut. Den brittiska profilen har valt att hänga mikrofonen på hyllan.

I en intervju med Jared "DeKay" Lewis förklarar HenryG att han inte längre blir lycklig över att kommentera. Han säger även att han inte tycker det är kul att sitta hemma eller i en studio och kommentera, för honom har det alltid handlat om arenor. HenryG menar också att de anklagelser om sexuella övergrepp, som han fortfarande menar är falska, ska ha gjort att valt att avsluta kommentatorskarriären tidigare än han hade tänkt.

Under hans karriär har HenryG kommenterat över 150 stycken turneringar varav tio av dessa var majors. Han har även fått äran att kommentera finaler i just majors, hela tre stycken. Han skriver också i intervjun med DeKay att han under den 7e september kommer att presentera hans nästa steg i karriären. Han menar att detta kommer att vara något otroligt viktigt för CS:GO-scenen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..