×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

IEM New York-kval ikväll — flera svenskar deltar

1
Ikväll med start klockan 18:00 spelas det enda öppna europeiska kvalet till IEM New York. Två platser till det stängda kvalet står på spel i turneringen som spelas i bo1-format fram till den avgörande matchen som spelas i bo3-format.
Många svenskar är registrerade för kvällens IEM New York kval. De lag som tar sig till finalen har säkrat spel i det stängda kvalet som spelas nu på fredag. I det stängda kvalet deltar endast fyra lag, två från öppna kvalet och två lag kommer att få en inbjudan. Det är i skrivande inte offentliggjort vilka de inbjudna lagen är. De svenska organisationen 9INE och Granit, som båda valt att satsa på internationella lag finns bland de registrerade till kvällens kval. De turkiska spelarna i 9INE vann att vinna mot PENTA Sports och har därmed säkrat spel i MDL-Relegation. Granit tog hem ESNL Challenger Divisionen efter att de slagit ut svenskarna i Go Bananas i semifinalen.

Lilmix har nyligen gått skilda vägar med Svedjehed och laget har använt sig utav Peppe "Peppzor" Borak i lagets senaste matcher. Ikvällens kval finns båda spelarna registrerade för Lilmix. För de som hängt på Fragbite sedan tidigt tvåtusen-tal känner man säkerligen igen Clanblomma då de deltog på flera events runt om i Sverige, bland annat Rixhack, Optihack och Rendezvous. De ställer oväntat upp i kvällens kval med spelarna tMa, MyZk0, HighFigh, hye och dirtydne.

Är man intresserad av att följa kvalet så kommer Lilmix att sända lagets matcher på deras twitch-kanal. Fler sändningar kan komma att läggas till här!

Bland annat deltar följande svenskar:
EuropaGamerlegion
RuStY och eraa spelar med Adam9130, zeR0, mezii
SverigeGalaxy Racer
PlesseN, Relaxa, FREDDyFROG, tabz, dezon
SverigeLilmix
quix, b0denmaster, kreaz, Peppzor, Svedjehed
Sverigetheboys
SoMe1, dks, GaleN, TvS, TiiREX
SverigeValhalla Vikings
shadyb, FjanT, Bromer, Ayoh, KANiNCHEN
SverigePrima
Jackinho, LNZ, ZER, ztr, isak
SverigeomeN attiH
Heedish, Ralle, Ludwiig, wajken, deppan
Sverigeclanblomma
MyZk0, tMa, HighFigh, hye, Dirtydne
SverigeBrute Force
Ejje Oskiiz, Kalletzz, Exela, bOTRA
Sverigerobot
Sapec, Kevve, marcus, redzy, Crypticly
Listan uppdateras löpande!


Länk till deltagande lag - bracket

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..