×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

moses slutar som kommentator — blir coach för Team Liquid

1
Jason "moses" O'toole har under de senaste åren varit en av de mest populära kommentatorerna i Counter-Strike: Global Offensive. Den tidigare 1.6-spelaren väljer nu att byta inriktning i CS-världen och blir istället coach för Team Liquid där han ersätter Eric "adreN" Hoag.
Jason "moses" O'toole är verkligen något av vad man kan kalla veteran i Counter-Strike. Under tidigt 2000-tal representerade han många av de bästa amerikanska CS-lagen men hade inte en alltför lång karriär. Under 2013 återvände han till esportvärlden där han testade på en liten comeback. Men det var dock inte på servern som moses sken utan istället framför kamerorna. Den amerikanska 33-åringen har under de senaste blivit en av de mest populära kommentatorerna i CS:GO där han oftast har hörts tillsammans med Anders Blume.

Den resan tar nu slut för moses som har valt att byta bana. Han kommer nu istället att ta på sig rollen som coach för Team Liquid. Han ersätter där Eric "adreN" Hoag som var en del av laget i nästan två år. adreN lyckades hjälpa laget till segrar på turneringar som Intel Extreme Masters Chicago, ESL One Cologne 2019, Dreamhack Masters Dallas och en Intel Gran Slam.

Team Liquid
KanadaRussel "Twistzz" Van Dulken
USAKeith "NAF" Markovic
USAJake "Stewie2k" Yip
USAJonathan "EliGE" Jablonowski
USAMichael "Grim_" Wince

USAJason "moses" O'Toole (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..