×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

djL gästade Flashpoint:s podcast — ger en känga till svenska scenen

1
Den före detta CS:GO-spelaren och nu assisterande coachen för c0ntact, Daniel "djL" Narancic, gästade Flashpoints senaste podcast-avsnitt. Tillsammans med lagkamraten Luka "emi" Vukovic diskuterade de den europeiska scenen och djL fick även även ge sin syn på den svenska CS:GO-scenen.
I det 19:e avsnittet av Flashpoint:s podcast deltog den svenska coachen Daniel "djL" Narancic. Duncan "Thorin" Shields och Christopher "MonteCristo" Mykles tar in spelare och coacher från deras partner-lag och svarar på frågor från communityn och diskuterar det senaste nytt. Det diskuterades om den danska scenen som har varit mest aktiva med spelarbyten den senaste tiden, den europeiska scenen, vilken region som har mest talang och mycket mer. djl fick även även ge sin syn på den svenska CS:GO-scenen och hur det blev att han blev coach från första början.

"Det började med att några vänner frågade mig om jag var intresserad då jag inte var bra nog att spela med dem. Det var Hampus "hampus" Poser, Alfred "RuStY" Karlsson, Aron "xajdish" Fredriksson, Joakim "Relaxa" Gustafsson och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson som då representerade Red Reserve. Efter det började jag tycka om CS:GO ännu mer och föredrog att vara coach framför att själv spela"

djL skickar en känga till den svenska scenen när han fick frågan hur den svenska scenen mår. Enligt han är det få som lägger ner tiden som behövs och han ser ingen solklar ny talang som Ludvig "Brollan" Brolin och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. Han har känslan att folk hellre puggar efter träning och matcher snarare än att ta vara på tiden. Han påpekar även att mentaliteten är bristfällig i Sverige, då alla till synes vill vara stjärnan. Thorin fyller i att han tycker det inte alls finns lika många svenska Lan som i CS 1.6 och att gapet mellan proffslagen och amatör-scenen är för stor.

Avsnittet går att se i sin helhet här!



Artikelbild: Otto Jahnukainen

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..