×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Nine to Five Dawn 2: Tikitakan och Gamerlegion vidare

2
Under måndagen spelades grupp A i Nine to Five Dawn 2 där fyra lag spelade om två platser till nästa steg. Det var till slut Gamerlegion och Tikitakan som tog sig vidare. De båda lagen kommer att finnas med när swiss-skedet startar den 27 juli.
Tikitakan och Gamerlegion delade grupp i Nine to Five Dawn 2 och båda lagen vann deras respektive öppningsmatcher. Tikitakan vann mot Lyngby Vikings med 2-0, också Gamerlegion lyckades vinna sin match då det ställdes mot HONORIS. De två svensklagen ställdes mot varandra i vinnarmatchen och det var oväntat mixen Tikitakan som gick segrande ur matchen. Tikitakan med svenskarna Jovan "aybeN" Mucibabic och Sead "Djur" Jahovic lyckades stänga ner Gamerlegion under andra halvleken efter att ha tagit sex rundor som försvarande lag på Nuke. Slutresultatet skrevs 16-11, fördel Tikitakan som fortsatte sin fina form även på andra kartan, Dust2. De tog en ledning med 12-3 och släppte inte taget om matchen utan kunde vinna kartan med 16-8 och säkra platsen i Nine To Five 2.

Gamerlegion ställdes mot HONORIS i den avgörande matchen om vilket lag skulle gå vidare till nästa steg tillsammans med Tikitakan. Efter två jämna kartor var det till slut Gamerlegion som gick segrande ur matchen med 16-12 och 16-13. Imorgon spelar svensklaget Lilmix mot CR4ZY och Aleksandar "jayzaR" Zarkovics Orgles5 ställs mot Excellency. Matcherna startar imorgon kl 09.00 och den svenska organisationen kommer att sända sina matcher på deras twitchkanal.

Redan klara för swiss-skedet som startar den 27 juli är Robin "robiin" Sjögrens Team Endpoint, Complexity Gaming, Gambit Youngsters, Hard Legion Esport, Alternate Attax, Winstrike Team, sAw, Syman Gaming, HAVU Gaming, Illuminar Gaming, AVEZ, Gamerlegion, SG.pro och Tikitakan.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..