×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Gamerlegion, Lilmix och Tikitakan deltar i Nine to Five 2 Dawn

1
Flera svenskar deltar i onlineturneringen Nine to Five Dawn. Sexton lag gör upp i ett gsl-gruppspel om åtta platser till slutspel, ett slutspel som spelas i ett swiss-format. Lagen kämpar om 50 000 dollar som är fördelade på de lag som tar sig till final.
Imorgon måndag startar Nine To Five Dawn 2 där bland annat Gamerlegion, Lilmix, Tikitakan och deltar. Turneringen inleds med grupp A där Gamerlegion, Tikitakan, HONORIS och Lyngby Vikings kämpar om de två platserna som tar sig vidare till nästa steg. Gamerlegion offentliggjorde nyligen deras nya satsning där svenska Alfred "RuStY" Karlsson och den före detta Prima Esport-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson tar plats. Tikitakan som blev släppta av den svenska organisationen 9INE var en match ifrån att kvala in till Premier Relegation, det efter vinster mot Winstrike Team och Sangal Esports. Tikitakan har gjort två ändringar inför Nine to Five Dawn där dansken Nico "nicoodoz" Tamjidi har lämnat för Team Singularity, inte heller Ahmed "acm" Al-Mishian finns med för laget. Istället spelar Sead "Bondjur" Jahovic och Shahar "flameZ" Shushan.

På onsdag spelas Grupp C där Lilmix och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic ställer upp med Orgles5. Lilmix har nyligen släppt Hannes "hns" Johansson och Simon "downie" Storm och ställer nu upp med Rasmus "kreaz" Johansson och Adam "bq" Bergqvist som båda är utan lag. kreaz fick lämna Syman Gaming tidigare i månaden, bq gick nyligen skilda vägar med Prima. jayzaR deltog med Orgles5 i ESEA Advanced och ställer upp i turneringen med samma lag. Förutom Lilmix och Orgles5 så deltar även CR4ZY och Team Exellency i grupp C. På torsdag spelar 9INE, den svenska organisationen som valde att släppa Tikitakan och istället satsa på turkiska Boca Boston. De delar grupp med BIG Academy, LDLC och Sinners.

Grupp A
Gamerlegion (RuStY, eraa, mezii, zeRo, Adam9130)
Lyngby Vikings (raalz, Twinx, birdfromsky, maNkz, Cabbi)
HONORIS (TaZ, NEO, STOMP, reiko, Prism)
EuropaTikitakan (aybeN, Djur, FlameZ, REDSTAR, Spinx)

Grupp B
Team Singularity (TOBIZ, Celrate, Remoy, Jabbi, nicoodoz)
Izako Boars (EXUS, TOAO, avis, siuhy, Szejn)
lvlUP (DiMKE, dEE, aVN, soLo, Impulse)
PolenGRAFICIARZE (sany, crank, kaper, splawik, Czapel)

Grupp C
CR4ZY (Sergiz, Psycho, 7oXiC, SENSEi, DemQQ)
Lilmix (b0denmaster, Svedjehed, quix, bq, kreaz)
EuropaExcellency (HOLMES, Dav, hutji, NK4Y, rilax)
EuropaOrgles5 (jayzaR, Br0die, znx, Ping, dobbo)

Grupp D
LDLC OL (SIXER, Lambert, bodyy, hAdji, afroo)
9INE (xfl0ud, Izzy, CyderX, QutionerX, MYTH)
SinnerS (ZEDKO, beastik, SHOCK, CaNNiE, NEOFRAG)
TysklandBIG Academy (Anhuin, HadeZ, PANIX, prosus, Krimbo)

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..