×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Rykte placerar Lekr0 i danska Mad Lions

1
Under fredagen kom DBLTAP med uppgifter om att svenska spelaren Jonas "Lekr0" Olofsson kan vara på väg till ett danskt lag. Det sägs, enligt dbltap vara Mad Lions som är ute efter den före detta Ninjas in Pyjamas spelaren.
Efter att ha varit bänkad ungefär två månader i Ninjas in Pyjamas ser Jonas "Lekr0" Olofsson ut att ha hittat ett nytt lag. Det är Jarek "Dekay" Lewis som avslöjar detta på DBLTAP. Skulle uppgifterna stämma så är det första gången Lekr0 spelar med en internationell lineup sedan han representerade Publiclir.se tillsammans med Max "quix" Lindqvist, Daniel "DomiNate" Garcia, Kevin "HS" Tarn och Kristjan "FejtZ" Allsaar innan Lekr0 lämnade för Ancient som sedan blev Godsent.

Förutom att MAD Lions nyligen ersatt Nicolai "HUNDEN" Petersen med Asger "AcilioN" Larsen som lagets igl så har de i skrivande stund bara fyra aktiva spelare då Lucas "Bubzkji" Andersen har placerats på bänken. Det trots att laget tog hem första säsongen av 1 miljon dollar-turneringen Flashpoint med Bubzkji i laget.

Ryktade nya Mad Lions

DanmarkAsger "AcilioN" Larsen
DanmarkFrederik "acoR" Gyldstrand
DanmarkRasmus "sjuush" Beck
DanmarkFredrik "roeJ" Jørgensen
SverigeJonas "Lekr0" Olofsson

BrasilienLuis "peacemaker" Tadeu (coach)
DanmarkLucas "Bubzkji" Andersen (bänkad)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..