×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Kjaerbye lämnar North

1
North har gått ut med att de bryter kontraktet med Markus “Kjaerbye” Kjaerbye. Dansken som bland annat haft sejourer i Astralis och Dignitas berättar att han nu ska tänka över vad han ska göra härnäst.
Efter diskussioner mellan Markus "Kjaerbye" Kjærbye och North är det nu klart att den 22-åriga dansken lämnar organisationen. Dansken har inte spelat sedan maj då han tog en paus på grund av medicinska skäl. Kjaerbye berättar på North:s hemsida att han fortfarande har mycker kvar att ge cs-scenen, men att han behöver tid för att fundera ut sitt nästa drag.

Det är oklart vad som kommer hända med North:s line-up efter ändringen. Kristoffer "Kristou" Aamand har ersatt Kjaerbye under tiden han haft paus, men har efter det spelat med AGF under en period. Om Kristou fortsatt kommer spela med North eller AGF är ännu oklart.

Danmark North

Danmark Nicklas "gade" Gade
Danmark Mathias "MSL" Lauridsen
Danmark René "cajunb" Borg
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Danmark Kristoffer "Kristou" Aamand

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..