×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Ny uppdatering till CS:GO — förstärker antifusket i spelet

2
Under natten till idag släppte Valve en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. De har nu infört "Trusted Mode". Med detta nya tillägg till spelet ska det vara svårare att fuska då fler program blockeras från att användas när du spelar CS:GO.
Under juni månad så släppte Valve en ny valfri inställning till Counter-Strike: Global Offensive vid namn "Trusted Launch". Efter en lyckad testperiod så inför nu Valve detta till huvudspelet som standardinställning under namnet "Trusted Mode". Den nya inställningen är till för att göra det svårare att fuska i spelet. Detta genom att blockera tredjepartsprogram från att interagera med spelet. Program måste nu godkännas av Valve innan de kan användas med CS.

Inställningen är igång direkt för alla som har uppdaterat spelet men det går också att starta spelet utan detta genom att skriva "-untrusted" i launch options. Om man väljer att starta spelet i "Untusted Mode" så kommer ens Trust Factor att påverkas negativt och det kommer inte heller gå att ta sig på VAC-servrar. Ett program som har påverkats av detta är det populära streamingverktyget OBS. Det går inte längre att använda game capture i OBS.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..