×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Superderby ikväll — vilket är det bästa svensklaget?

1
CS_Summit 6 har nått slutspel och redan i den i första slutspelsomgången får vi se en supermatch. Det blir nämligen ett derby mellan Sveriges två bästa lag, Fnatic och Ninjas in Pyjamas. Matchen startar 18:00. Vilket är det bästa svensklaget just nu?
Om man går på Hltv:s världsranking så är det bäst svensklaget just nu Fnatic. De ligger just nu rankade på en sjätteplats medan deras rivaler Ninjas in Pyjamas ligger på en tolfteplats. Men om det är något som man vet om Counter-Strike så är det alltid spännande när det vankas svenskderby. Senaste gången som lagen möttes var det NiP som gick vinnande ur matchen med 2-1 i kartor. Men ikväll så smäller det igen!

Det är i RMR-turneringen CS_Summit 6 som de två lagen kommer att ställas mot varandra. Ninjorna imponerade i gruppen genom att vinna två raka matcher. Först mot x6tence med 2-1 i kartor och efter det mot Heroic med 2-0 i kartor. Fnatic fick en lite tuffare resa då de förlorade sin första match mot G2 Esports. De kunde dock rädda upp detta genom att sin andra match mot Mousesports för att tillslut vinna ett returmöte mot G2. Matchen som spelas är upper bracket kvartsfinalen. Detta innebär att inget lag kommer att åka ut ur turneringen i just denna matchen.


7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..