×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic slår ut världsettorna — vidare till slutspel

2
Det svenska laget Fnatic fick en tuff start i RMR-turneringen CS_Summit 6. De förlorade mot G2 Esports i sin öppningsmatch och kunde fått lämna redan i gruppspelet. De vann dock sin andra match och fick nu chansen till revansch mot världsettorna.
Den första matchen för Fnatic i CS_Summit 6 blev mot det bäst rankade laget i världen, G2 Esports. Den matchen slutade i förlust för svenskarna. De lyckades dock vinna sin andra match och i den sista gruppspelsmatchen väntade ett returmöte mot just G2 Esports. Kartan började på svenskarnas kartval, Train. Det var också de som startade starkast genom att vinna de tre inledande rundorna på sin T-sida. G2 kämpade dock tillbaka och lyckades få med sig åtta rundor till sidbytet. Väl på sin T-sida så kunde G2 vinna pistolrundan. De lyckades dock inte kapitalisera på detta utan Fnatic vann rundan som följde samt fyra rundor direkt efter det. G2 lyckades endast två rundor till i kartan och Fnatic plockade hem Train med 16-11.

Näst på tur var G2 Esports kartval. I det tidigare möte hade de valt att spela Nuke, en karta de slog svenskarna på med 16-8. Denna gången valde dock Kenny "kennyS" Schrub och kompani att ta matchen till Dust2. Detta såg till en början ut att va ett bra i form av en vunnen pistolrunda samt rundan som följde. Men svenskarna var stark på sin CT-sida och gick vinnande ur halvan med 9-6. G2 vann även den andra pistolrundan samt de två rundorna som följde. Detta verkade dock inte spela någon roll utan Fnatic fortsatte imponera och plockade hem kartan med 16-10. I och med detta är svenskarna vidare till slutspel medan G2 Esports är utslagna.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..