×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

REZ bjuder på ACE när NiP krossar x6tence

1
CS_Summit 6 är igång och det blev en otrolig start för det svenska laget Ninjas in Pyjamas. Laget som placerades i Grupp C började turneringen mot det x6tence. Det danska laget hade inte en chans mot svenskarna utan NiP krossade x6tence på två raka kartor. Förutom detta bjöd även Fredrik "REZ" Sterner på ett riktigt snyggt ACE.
Fnatic förlorade sin första match av CS_Summit 6 men bättre gick det för det andra svensklaget i turneringen, Ninjas in Pyjamas. Deras första match blev mot x6tence och allt startade på Train. Det var det danska laget som vann de tre inledande rundorna men mycket mer än så fick de inte. NiP vann runda på runda och kunde snabbt stänga matchen. De förlorade endast en runda till under hela kartan, 16-4 till NiP.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval Vertigo och det såg återigen ut som att x6tence skulle vinna pistolrundan. NiP hamnade i en 2on5-situation men det var då som Fredrik "REZ" Sterner vaknade till. Han bjöd på ett otroligt ACE för att säkra pistolrundan. De fortsatte halvan starkt och fick med mig sig tio rundor till sidbytet. Det gick lite bättre för x6tence under Vertigo men inte så mycket bättre. NiP tappade endast en runda under sin CT-sida och säkrade kartan, och därmed matchen, med 16-6.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..