×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Franska förbannelsen håller i sig — Fnatic krossade av G2

1
Det blev ingen vacker inledning för svenska Fnatic i cs_summit 6 som gick av stapeln under gårdagen. I öppningsmatchen mötte Fnatic franska G2, i en match som G2 kontrollerade från början till slut. 0-2 förlust för Fnatic och nya tag på fredag.
Fnatic mötte G2 Esports i cs_summit 6 under onsdagen, i den inledande matchen av grupp A. Förutom G2, delar Fnatic grupp med Godsent och Mousesports. Matchen mot G2 öppnades på G2:s val av karta Nuke. Det kom snabbt att visa sig varför fransmännen valt kartan i fråga.

Fnatic öppnade som ct och problemen skulle visa sig direkt från start. Svenskarna förlorade den inledande pistolrundan och efterföljande två rundor. Efter det plockade Fnatic fyra rundor på raken och var snabbt med i spelet igen. Men efter det gick det utför för svenskarna. G2 med en fantastisk Kenny "kennyS" Schrub i fören radade upp vunnen runda efter vunnen runda. Med halva kartan spelad stod det 10-5 åt G2. Fnatic lyckades vinna den andra pistolrundan efter imponerande insats med glocken av Maikil "Golden" Selim, men det skulle inte räcka till. G2 kom snabbt upp på benen igen och fortsatte dominera kartan. Det blev till slut en enkel 16-8 seger för G2.

Den andra kartan skulle inte heller den bli bättre för Fnatic. G2 fick börja som ct på Train och de stängde igen butiken helt och hållet. I ett ögonblick stod det 10-0 åt G2 och det kändes som det skulle bli en ännu en överkörning. Svenskarna återhämtade sig något redan under den första halvan och kunde vinna några rundor på raken. Med halva kartan spelad var ställningen 11-4 i G2:s favör. Fnatic vann den andra pistolrundan, men det ledde ingen vart. Samtliga Fnatic-spelare underpresterade, samtidigt som Nemanja "nexa" Isaković och kennyS fortsatte dominera för G2. Till slut vann G2 Train med övertygande 16-7 och med det matchen, 2-0.


På fredag spelar Fnatic pånytt då de kommer möta Mousesports i en riktig ödesmatch. Förlorar Fnatic den matchen betyder det tidigt uttåg ur cs_summit 6. Den matchen går av stapeln fredag kl. 15.00.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..