×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

HenryG svarar på anklagelserna: "What happened between us was consensual"

3
Tidigare under veckan blev en av de större profilerna inom Counter-Strike: Global Offensive, Henry "HenryG" Greer, anklagad för sexuella övergrepp. Anklagelserna kom av hans exflickvän och nu har kommentatorn valt att svara på dessa.
Under gårdagen publicerade vi en nyhet om att en stor profil inom CS:GO-scenen blivit anklagad av sin exflickvän för sexuella övergrepp samt mental och verbal misshandel. Vi valde då att inte gå ut med namn på grund av att profilen i fråga inte gett något eget uttalande och det inte var ett brottmål. Nu har dock profilen i fråga, Henry "HenryG" Greer valt att ge ett eget uttalande kring händelserna och vi känner att det är viktigt att belysa båda sidorna.

HenryG menar att de anklagelser som han fått emot sig inte är sanna. Enligt honom ska hans exflickvän inlett sexakten i fråga och allt ska ha ha varit i samtycke. I hans uttalande delar han även med sig av skärmdumpar på konversationer med exflickvännen där hon själv säger att det inte ska ha varit våldtäkt. HenryG skriver att det ska ha varit ett väldigt emotionellt laddat förhållande som båda parterna ska ha förstått var dåligt efter de hade gjort slut. Han säger att han ångrar saker han har sagt men att han aldrig sexuellt eller fysiskt skadat sin exflickvän eller någon annan person.

Hela Henry "HenryG" Greers uttalande går att läsa här

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..