×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Ny uppdatering till CS:GO — går inte att snurra när man defusar längre

1
Under natten till idag kom det en mindre uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Tidigare har man kunnat snurra väldigt fort när man defusar en bomb. Detta har lett till att det varit svårt träffa spelaren som defusar. Detta är nu inte längre möjligt.
Ända sedan Counter-Strike: Global Offensive släpptes så har det varit ett problem när personer desarmerar bomben. Om en person som desarmerar bomben snurrar väldigt mycket så är det väldigt svårt för en motspelare att träffa den som defusar. Med en ny uppdatering som släpptes natten till idag så har detta nu blivit utpatchat. Om en person som snurrar för mycket när han defusar så avbryts defusen.

Detta problem har länge varit diskuterat och vissa har även tyckt att det ska finnas regler mot dessa. Vissa turneringen har även försökt implementera detta. I uppdateringen har de även gjort det omöjligt att spraya grafitti på genomskinliga material så som glas. Dessutom så har ett nytt musikkit kommit till spelet.


Fullständiga notes
[ GAMEPLAY ]
– Bomb defusal progress will now reset if the defusing player turns too rapidly while defusing.
– Translucent surfaces are now ineligible for applying graffiti.

[ MUSIC ]
– A new music kit “All for Dust” by Amon Tobin is now available for purchase in-game.

[ MISC ]
– When players open containers or receive items during the match, text filtering will no longer apply to names of received items in chat messages.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..