×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

CS:GO-kommentator anklagas för sexuella övergrepp och psykisk misshandel av exflickvän

-1
En av de mest populära kommentatorerna i Counter-Strike: Global Offensive har blivit anklagad för sexuella övergrepp samt psykisk och verbal misshandel av sin exflickvän. Kommentatorn har inte kommenterat händelsen.
***Profilen i fråga har nu svarat och det finns uppdaterad nyhet här***

Under de senaste dagarna har många som blivit utsatta för sexuella övergrepp inom gamingscenen gått ut på sociala medier för att berätta om sina historier. En av dessa är tidigare flickvän till en stor profil inom CS:GO. Profilens exflickvän har gått ut på sociala medier där hon anklagar kommentatorn för att han ska ha inlett en sexuell akt utan hennes samtycke. Exflickvännen anklagar även profilen för att han under en längre tid ska ha mentalt och verbalt misshandlat henne.

Detta är bara ett av många fall som kommit upp under de senaste dygnen. Vd:n för en stor talangagentur, ska ha blivit anklagad för liknande händelser. Vd:n ska nu ha fått sparken från agenturen. Ett flertal större Youtube- och Twitch-profiler ska nu ha lämnat agenturen.

Kommentatorn har kommenterat händelsen, se länk ovan

Twittlongern om anklagelserna.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..