×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nu startar CS_Summit-kvalet — Fnatic, Dignitas och Japaleno deltar

1
Idag startar kvalet till CS_Summit 6, en turneringen som agerar som kval till nästa major. Totalt fem platser står på spel i kvalet till turneringen och för svensk del finns det mycket att titta på. Totalt tre svensklag är med, Dignitas, Fnatic och Japaleno.
På grund av COVID-19 blev ESL One: Rio Major uppskjuten till november. I samband med detta valde Valve att göra om kvalsystemet från minors till ett nytt poängsystem, RMR. Hittills har en turnering spelats som har haft RMR-poäng på spel. Elva stycken platser är reserverade för europeiska lag och efter första turneringen är det endast ett svensklag som är med på den listan, Ninjas in Pyjamas. Hela listan går att hitta här.

Om två dagar startar den europeiska delen av nästa turnering, CS_Summit 6. Men innan detta ska det europeiska kvalet spelas. Fem stycken platser i huvudturneringen står på spel och det är otroligt viktigt att ta sig vidare om man vill ha en chans att delta i nästa major. Bland lagen i kvalet hittar vi tre stycken svensklag, Dignitas, Fnatic och Japaleno.

Upplägg och schema

Kvalet spelas i ett dubbelt slutspelsträd men lower bracket startar inte fören den andra omgången. Detta innebär att om ett lag förlorar sin första match är man ute ur kvalet. Vinner man dock sin första så kommer man att åka ner i lower bracket. Detta då det är totalt fem stycken lag som ska gå vidare. Alla matcher i turneringen spelas i bäst-av-tre kartor.

Måndag 22 juni


Kvartsfinal #1
Kvartsfinal #2
Kvartsfinal #3
Kvartsfinal #4

Tisdag 23 juni
Lower bracket semifinal #1
Lower bracket semifinal #2
Lower bracket final

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..