×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Gamerlegion ser ut att återigen gå internationellt

1
Gamerlegion kan vara på väg tillbaka där allt började med deras ingång i Counter-Strike. Dom senaste dagarna har laget fått två nya tillskott i laget på ESEA. Det verkar som att de kommer att spela kvällens ESEA match mot Sprout då spelarna har betalt anmälningsavgiften som behövs för att få spela.
Den tyska organisationen Gamerlegion inledde CS:GO-äventyret i början av 2019 genom att värva den internationella lineupen som då bestod av Hampus "hampus" Poser, Tim "nawwk" Jonasson, Adil "ScreaM" Benrlitom, Kévin "Ex6TenZ" Droolans och Kevin "HS" Tarn. Under slutet av 2019 och början av 2020 gick laget över till en helsvensk lineup med hampus, Dennis "dennis" Edman, Alfred "RuStY" Karlsson, Fredrik "freddieb" Buö och William "draken" Sundin. Den sistnämnda fick återigen chansen i laget efter att Tim "nawwk" Jonasson lämnat för Ninjas in Pyjamas.

I mars offentliggjorde organisationen att även dennis, draken och freddieb lämnar laget. hampus blev upplockad av Ninjas in Pyjamas i maj och kvar var endast RuStY och coachen Gux. Gamerlegion deltar just nu i den trettiofjärde säsongen av MDL och laget inledde med sju raka förluster innan första vinsten kom mot Movistar Riders. I MDL har laget använt sig utav hampus, RuStY, Gux, Sean "eraa" Casido Knutsson och William "mezii" Merriman. eraa har fått chansen efter att ha presterat bra under en längre tid i Prima-tröjan. Dom senaste dagarna har den före-detta Hellraisers spelaren Patrik "Zero" Žúdel gått med i laget på ESEA, även meziis gamla lagkamrat i Adam "Adam9130" Ahmad har gått med. Det mesta tyder på att Gamerlegion kommer mönstra laget med följande manskap i kvällens match mot Sprout.

Gamerlegion
SverigeAlfred "RuStY" Karlsson
SverigeSean "eraa" Knutsson
StorbritannienWilliam "mezii" Merriman
StorbritannienAdam "Adam9130" Ahmad
SlovakienPatrik "Zero" Žúdel

SverigeRasmus "Gux" Ståhl (coach)

Gamerlegion : RuStY, eraa, mezii, Adam9130, Zero
Sprout : Spiidi, faveN, denis, dyscha, snatchie

87 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 87 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..