×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klassiskt derby ikväll — Dignitas ställs mot Fnatic

1
Idag spelas de sista gruppspelsmatcherna av Blast Premier Spring Showdown. Den sista matchen för dagen blir dessutom något extra att kolla på. De gamla NiP-legendarerna i kommer att ställas mot några av sina mest klassiska rivaler, Fnatic.
Det har under den senaste tiden gått trögt för Dignitas. På sina senaste sju matcher har de endast lyckats vinna en, två av dessa förluster var även nu i Blast Showdown. I och med detta ligger de gamla NiP-legendarerna endast på tre poäng och deras sista match blir extra viktig. Denna kommer att spelas ikväll och det blir inget lätt motstånd. De kommer nämligen att ställas mot några av sina mest klassiska rivaler, svenska Fnatic.

Senaste gången som lagen möttes var i ESL One: Road to Rio och då var det, till mångas förvåning, Dignitas som drog det längre strået. Det var dock efter detta som Dignitas gick sex raka matcher utan vinst. Fnatic är redan klara för slutspel med sina 6 poäng men för Dignitas är det inte lika säkert. De finns riks att de hamnar i en three-way-tie med Mousesports och Virtus.pro och det är lite klurigt att förstå vilket lag som då går vidare.

Så går Dignitas vidare till slutspel

— Om Dignitas vinner eller spelar oavgjort mot Fnatic är de vidare till slutspel.

— Om Mousesports vinner eller spelar oavgjort mot MAD Lions är Dignitas vidare.

— Om Mousesports förlorar mot Mad Lions men vinner eller spelar oavgjort mot Virtus.pro är Dignitas vidare.

— Om Mousesports förlorar mot både MAD Lions och Virtus.pro så avgörs så måste Dignitas ha bättre rundskillnad än Virtus.pro eller Mousesports. Detta är dock omöjligt att veta innan matcherna är slut.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..