×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Hjärtat i halsgropen när Fnatic slår Mousesports — flusha bjuder på ace

2
Under onsdagen spelade Fnatic sin trejde match i gruppspelet av Blast Showdown. Mousesports stod för motståndet, och vad som såg ut att bli en jordskredsseger för svenskarna hölls på att slarvas bort. Robin "flusha" Rönnquist visade dock var skåpet skulle stå.
I den näst sista omgången av gruppspelet i Blast Showdown möttes Fnatic och Mousesports. Två lag som den senaste tiden gått genom en period av svagare insatser och resultat, hade på onsdagen möjligheten att säkra avancemang ur gruppspelet. Kartan som skulle spelas landade på Train och Fnatic fick äran att öppna matchen som terrorister.

Fnatic tog kontroll över matchen från start. Med vunnen pistolrunda lyckades svenskarna få igång sitt momentum och fortsatte plocka runda efter runda. Plötsligt var ställningen 8-0 i Fnatic:s favör, och känslan var att de springer iväg med den här matchen. I synnerhet Maikil "Golden" Selim och Ludvig "Brollan" Brolin visade framfötterna för Fnatic. Mousesports kom dock att jobba sig in i matchen, och trots en katastrofal inledning hade Mousesports plockat ihop sex rundor när det var dags för halvtidsvila.

Den andra pistolrundan vanns även den av Fnatic, och ännu en gång kunde svensklaget få en stark inledning på halvan. Tidigt stod det 13-8 åt Fnatic och vinsten var inom räckhåll. Mousesports påbörjade då matchens andra comeback, och efter en rad jämna rundor som vanns av den internationella femman, hade de vänt på steken och Mousesports ledde Train med 14-13. Då var det dags för Robin "flusha" Rönnquist att stjäla rampljuset med en fantastisk ace på den inre bombsajten. Detta var katalysatorn för Fnatic och de kunde därifrån vända och vinna matchen med 16-14.


Med den här vinsten säkrade Fnatic avancemang till slutspelet, men gruppspelet är inte över ännu. Idag torsdag spelar Fnatic sin sista gruppspelsmatch kl. 20.30 och då är det svenskderby mot Dignitas som gäller. Matchen kommenteras på svenska av Fredrik "slop3" Wahlstedt på twitch.tv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..