×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP fortsatt obesegrade i Blast — nytillskottet hampus starkast mot ENCE

1
Det går starkt för Ninjas in Pyjamas i Blast Premier Spring Showdown. Innan dagens match mot ENCE så hade de vunnit två matcher och spelat oavgjort en. Det blev inte heller en förlust i denna matchen utan NiP kunde säkra ytterligare poäng. Starkast i matchen var den nya spelare Hampus "hampus" Poser.
Ninjas in Pyjamas har gått som tåget i Blast Premier Spring Showdown. Inför den sista gruppspelsmatchen mot ENCE Esports så hade svenskarna inte förlorat en enda match. Dagens match mot det finska laget spelades på Train och NiP fick en tuff start. ENCE började med att vinna sex rundor och under den tiden endast förlora en. NiP kunde dock vakna till på T-sidan efter många starka entryfrags av Hampus "hampus" Poser. De fick tillslut med sig sex rundor till sidbytet.

Väl där vann de sju raka rundor och såg nu ut att gå mot ytterligare en vinst i turneringen. Men efter detta så vaknade finnarna med Aleksi "allu" Jalli i fokus. De vann nu fem raka rundor för sig själva för att komma upp i en ledning på 14-13. NiP lyckades utjämna men föll i rundan efter och matchboll för ENCE var ett faktum. De såg även ut att vinna den sista rundan men efter starka prestationer av Fredrik "REZ" Sterner och hampus så kunde NiP vinna rundan och säkra en poäng. Förutom sina starka entrys på T-sidan så lyckades hampus få till 25 frags och hade en ADR på 93. En riktigt bra match för nytillskottet.




Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..