×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas vinner sin första match på över en månad

1
Dignitas har äntligen lyckats vinna en match. Det är den första vinsten för svenskarna på 36 dagar och det blev mot Virtus.pro som Dignitas visade dominans. Det Östeuropeiska laget hade inte mycket att säga till om på Vertigo.
Det svenska laget Dignitas har haft det tufft under den senaste månaden. Totalt har de förlorat sex raka matcher och inte vunnit en match sedan april. Detta var det tvunget att bli ändring på när de nu ställdes mot Virtus.pro i Blast Premier Spring Showdown. Matchen spelades på Vertigo och Dignitas vann de inledande två rundorna. VP kunde efter detta ta tre rundor för sig själva men Dignitas försvar var starkt. Efter bra användning av molotovs och HE-granater så kunde de återta kommando över matchen, 10-5 i halvlek.

De säkrade även pistolrundan på sin T-sida och kunde vinna tre ytterligare rundor direkt därpå. Virtus.pros CT-sida såg dock också stark ut och de kunde vinna tre rundor. Men där tog det stopp, Dignitas kunde under en ECO-runda ta sig upp på A-siten och stängde där matchen med 16-8. De har nu en stark chans att ta sig vidare ur gruppen av Blast då Virtus.pro inte har säkrat en enda vinst.




Artikelbild: TV2 E-sport

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..