×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Dignitas pulvriserade av Mad Lions — sex matcher utan vinst för svenskarna

1
Den negativa spiralen fortsätter för Dignitas, efter att de under tisdagen stod chanslösa och förlorade mot Mad Lions i gruppspelet av Blast Showdown. Det var nu sjätte förlusten i rad för svensklaget. Näst på tur för Dignitas står Virtus.pro.
Dignitas som kommer från en svag insats i Road to Rio, satte förhoppningarna till att rycka upp sig under pågående Blast Showdown. Kräftgången har dock fortsatt för svenskarna, då de inledde med förlust mot Mousesports i den första omgången. Under tisdagen mötte Dignitas MAD Lions och saker och ting skulle inte komma att se bättre ut för de svenska legenderna.

Kartan som kom att spelas mot Mad Lions var Train och danskarna fick öppna matchen som terrorister. Mad Lions vann den första pistolrundan och tog greppet om matchen direkt från start. Det blev mer eller mindre skjutbana för danskarna. Dignitas hittade inga som helst vägar in på bombsajterna, och rundorna rann iväg. Norske Håkon "Hallzerk" Fjærli som anses vara Dignitas stjärnspelare, var totalt osynlig under större parten av matchen.

Med halva kartan spelad stod det 12-3 åt Mad Lions. Adam "friberg" Friberg bjöd på ett par imponerande rundor för Dignitas, men det var inte nära på tillräckligt för att rå på danskarna. Mad Lions fortsatte imponera som terrorister och kunde till slut ta en lätt 16-5 seger mot Dignitas. Ingen i Dignitas hade över 1.00 i rating när kartan summerades. Detta blev deras sjätte förlust på raken.


Med det har Dignitas förlorat sina två inledande matcher i Blast Showdown och ligger på en delad sista plats i gruppen. Idag onsdag fortsätter turneringen, och då är det Virtus.pro som står på tur för Dignitas. Den matchen börjar kl. 16.45 och kommenteras på svenska av Fredrik "slop3" Wahlstedt på twitch.tv.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..