×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan och JW skiner när Fnatic vinner mot Virtus.pro

1
Svenska Fnatic fick en tuff start i Blast Premier genom att förlora sin första match mot Mad Lions. Näst på tur väntade Virtus.pro och denna gången blev det en betydligt bättre match för svenskarna. I rampljuset stod Jesper "JW" Wecksell och Ludvig "Brollan" Brolin som båda spelade fint.
Gruppspelet av Blast Premier Spring Showdown är i full rulle och Fnatic har spelat sin andra match. De ställdes mot det östeuropeiska laget Virtus.pro och Train blev kartan som spelades. VP lyckades vinna den inledande pistolrundan men Fnatic kunde direkt vända på steken. De vann sex raka rundor direkt därpå och matchen CT-sidan såg stark ut för svenskarna. De fortsatte spela starkt och fick med sig tio rundor till sidbytet.

Även på sin T-sida så tappade Fnatic pistolrundan och denna gången kunde VP vinna rundan därefter. Men mer än så kunde de inte vinna utan Fnatic vann sex raka rundor för att stänga matchen med 16-7. Bäst på servern var utan tvekan Ludvig "Brollan" Brolin och Jesper "JW" Wecksell. De lyckades skrapa ihop 26 och 24 frags respektive.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..