×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Fnatic faller mot Mad Lions — Golden:s fantastiska ace till trots

1
Sedan Fnatic gick upp som etta på världsrankingen för ett par månader sen, har deras trend pekat rakt nedåt. Formsvackan fortsatte när de under måndagen förlorade mot Mad Lions i öppningsomgången av Blast Showdown trots Maikil "Golden" Selim lysande ace.
Det är tuffa tider för Fnatic. Idag när Blast Showdown gick av stapeln, skulle Fnatic möta MAD Lions i turneringens första match. Fnatic som vunnit en av sina fem senaste matcher, önskade säkerligen öppna med en seger nu i Blast Showdown. Fallet skulle dock bli något helt annat.

Fnatic öppnade som terrorister, och de lyckades knipa den första rundan och få bollen i rullning. Fnatic plockade även de tre efterföljande rundorna. Efter det bjöds Mad Lions in i matchen och tog i sin tur fem rundor på raken. Mad Lions gick sedan upp i en 7-5 ledning, när Maikil "Golden" Selim stod för matchens höjdpunkt när han bjöd på en ace ur ett 2v5 läge. Med halva kartan spelad stod det 8-7 åt Fnatic. Som ct såg Fnatic mer eller mindre förlorade ut. De lyckades ta hem ett par rundor, men Mad Lions krossade svenskarna och vann till slut kartan med 16-10. När kartan summerades hade ingen i Fnatic-lägret över 1.00 rating.


Det finns dock inte mycket tid för Fnatic att hänga läpp, för redan imorgon tisdag kl. 15.30 ska de möta Virtus.pro. Matchen kan följas på twitch.tv där Fredrik "slop3" Wahlstedt kommer kommentera matchen på svenska.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..